Apotek logo

Designmanual over apotekets skilte, logo og skrifttyper

Apotekets designprogram består af logo, skrifttype, udvalgte farver, megagrafik og et labelelement. Danmarks Apotekerforening ejer retten til designet.

Apotekets brand og facadeskiltene er blevet en markant og genkendelig faktor i bybilledet. Designet nyder anerkendelse i fagkredse og bredt i samfundet.

Apotekets designprogram består af fem grundelementer

Apotekernes, lægernes og ambulancernes logo, stammer fra den græske Lægegud Asklepios som har æskulapsnogen som et helbredende middel, og der siges enda at …

Apotekets designprogram består af logo, skrifttype, udvalgte farver, megagrafik og et labelelement. Danmarks Apotekerforening ejer retten til designet.

Apotekernes & lægernes logo – Slangetæmmer

Apotekernes & lægernes logo

Find billeder for Logo Apotek. ✓ Gratis til kommerciel brug ✓ Kræver ikke oplysning om ophavsret ✓ Ingen copyright.

Over 20 gratis billeder for Logo Apotek og Apotek – Pixabay

Apoteket.dk – læs om medicin, sundhed, sygdom og apotekets tilbud og rådgivning. Har du et akut spørgsmål om medicin, kan du chatte eller ringe døgnet …

Find billeder for Logo Apotek. ✓ Gratis til kommerciel brug ✓ Kræver ikke oplysning om ophavsret ✓ Ingen copyright

Apoteket.dk

Drømmer du om at blive farmakonom? Interesserer du dig for sundhed, og vil du være med til at hjælpe mennesker? Som farmakonom eller farmaceut på apoteket er du …

Apoteket.dk – læs om medicin, sundhed, sygdom og apotekets tilbud og rådgivning. Har du et akut spørgsmål om medicin, kan du chatte eller ringe døgnet rundt.

København Østerbro Apotek – Apoteket.dk

København Østerbro Apotek

21. apr. 2010 — … og her opstod en slangekult, nok fordi Asklepios blev afbildet støttende sig til en stav, som en slange snoede sig op ad. Brand logo.

Hvorfor har alle apoteker en slange som symbol? | illvid.dk

Slangen, der snor sig om en stav, er symbol på den græske gud for lægekunst, Asklepios, og har været lægekunstens symbol i over 2500 år.

Apotek logo Bellakvarter

Apotek logo Bellakvarter – Bellakvarter

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design, livsstil og mad viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk kvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter.

A-Apoteket

Keywords: apotek logo