Bæredygtig restaurant

Københavns mest bæredygtige restauranter – VisitCopenhagen

Københavns mest bæredygtige restauranter | VisitCopenhagen

Nu kan du finde bæredygtige spisesteder. For Danmark har fået et nyt miljømærke målrettet restaurant, catering og spisesteder. Den hedder GREEN RESTAURANT.

Københavns gastronomiscene er førende inden for bæredygtighed. I 2021 modtog tre nye restauranter Michelinguidens grønne femkløver. I den følgende guide kigger vi nærmere på byens mest bæredygtige spisesteder, som alle sætter optimeringen af deres forretnings bæredygtighed i centrum.

Green Restaurant & Bæredygtig mad

Hvert spisested sætter hver især fokus på bæredygtighed, at undgå ressourcespild og sørge for, at de råvarer som anvendes, overholder klimavenlige standarder.

Nu kan du finde bæredygtige spisesteder. For Danmark har fået et nyt miljømærke målrettet restaurant, catering og spisesteder. Den hedder GREEN RESTAURANT.

De 50 grønneste spisesteder i Danmark – GreenMatch

De 50 grønneste spisesteder i Danmark | GreenMatch

Restaurant Relæs uformelle lillebror tilbyder en vaskeægte jord-til-bord oplevelse midt på Nørrebro og har vundet flere priser for sin bæredygtige tilgang.

Hos GreenMatch.dk har vi fundet de 50 mest miljøvenlige spisesteder i Danmark anno 2015. Vi glæder os til at præsentere nogle gode initiativer, som sætter fokus på vedvarende energi samt bæredygtighed. Mangler du inspiration til et godt spisested? Så kan du jo passende vælge en af vores udvalgte og spise grønt.

Guide: 5 bæredygtige spisesteder – Tips til København – TipKBH

Guide: 5 bæredygtige spisesteder – Tips til København

Restauranter med fokus på bæredygtighed i København · Restaurant Ansvar – Greenery Lab · Gro Spiseri – en farm på en rooftop · Il Buco – En af de mest bæredygtige …

Vi har skrevet et indlæg om Guide: 5 bæredygtige spisesteder – vi håber I vil læse med om bæredygtige spisesteder i København på TipKBH.

Bæredygtige restauranter i København – Tips til … – TipKBH

Bæredygtige restauranter i København – Tips til København

21. maj 2021 — Bæredygtige restauranter: Ny mærkning certificerer spisesteder fra øst til vest. Green Restaurant er en ny bæredygtighedsmærkning, der fremhæver …

Vi har set nærmere på nogle af de bæredygtige restauranter i København. Vi har samlet seks af de mest bæredygtige restauranter.

Bæredygtige restauranter: Ny mærkning certificerer …

HORESTA Nyhed | Bæredygtige restauranter: Ny mærkning certificerer spisesteder fra øst til vest

13. jun. 2019 — Hvorfor ikke gå på restaurant med god samvittighed? Bæredygtighed er 2019s buzzword og flere køkkener melder sig i kampen som nogle af …

HORESTA er en dansk brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Den består af en brancheforening og en arbejdsgiverforening

Guide: Bæredygtige restauranter i Jylland er fulde af smag …

Guide: Bæredygtige restauranter i Jylland er fulde af smag og innovation

Jyske restauranter udvikler sig indenfor bæredygtighed og Jylland rummer flere innovative spisesteder med fokus på grøntsager, klima og lokale råvarer

Se de 5 bedste danske restauranter, når det kommer til …

Se de 5 bedste danske restauranter, når det kommer til bæredygtig gastronomi

Madguiden 360° Eat Guide har udvalgt de bedste og mest bæredygtige restauranter i Norden. Se de fem danske restauranter, som gør det bedst.

Er du også lidt af en ‘klimatosse’? 5 restauranter med …

Er du også lidt af en ‘klimatosse’? 5 restauranter med bæredygtighed på menuen

Keywords: bæredygtig restaurant